Termeni si conditii

Termeni si conditii - Tamplarie PVC cu geam termopan. Citeste termenii si conditiile de utilizare al site-ului nostru

Termeni si conditii de utilizare

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați integral termenii și condițiile de folosință și dreptul de copyright. Acesta este un acord între dumneavoastră și Nicholas PVC srl.

Tamplarie PVC Bacau, tamplarie bacau, tamplarie pvc, Nicholas PVC srl, termopane in bacau, preturi accesibile, alege tamplarie pvc, termopane in Bacau, termopane Bacau, tamplarie in bacau, termopane in bacau

Prezentarea și acceptarea condițiilor.

În continuare vă prezentăm condițiile în care acest website își va pune la dispoziție serviciile și toate reglementările dintre Nicholas PVC și fiecare utilizator în parte. Am dezvoltat această categorie – termeni și condiții – pentru a înlătura orice confuzie ce ar putea apărea la nivelul serviciilor oferite de noi. Dacă nu doriți să fiți angajați în respectarea acestor condiții, vă rugăm să nu folosiți serviciile disponibile în cadrul acestui website.

Termeni & Conditii

Orice persoană care accesează acest site va trebui să parcurgă integral secțiunea Termeni și condiții.

Drepturi de proprietate

Întregul conținut al tamplariepvcbacau.com este protejat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Nicholas PVC, a oricăror elemente din cadrul site-ului (texte, elemente de grafică web, logo-uri, slogane, materiale audio-video și alte date) în scopuri comerciale și publice se pedepsește conform legii în vigoare. Nicholas PVC autorizează utilizatorii să vizualizeze de pe site doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. Utilizatorul recunoaște că întregul conținut, incluzând, dar nu limitându-se la text, software, sunet, fotografii, grafică sau alte materiale, este protejat prin legea dreptului de autor.

Siguranta pe site

Paginile web www.tamplariepvcbacau.com pot conține link-uri la pagini web ale altor ofertanți pentru care nu este valabilă declarația de protecție a datelor de mai sus. De asemenea, Nicholas PVC srl nu își asumă responsabilitatea asupra conținutului și informatiilor găsite la aceste link-uri. Depinde strict de dumneavoastră dacă le accesați și dacă luați în considerare informațiile și ofertele găsite acolo. Totuși, vă asigurăm că Nicholas PVC srl ia măsuri ca datele administrate de noi să fie protejate împotriva unor manipulări intenționate sau accidentale, pierderii sau distrugerii lor sau împotriva folosirii lor de către persoane neautorizate.

Protecția datelor cu caracter personal

Nicholas PVC  dorește să vă simțiți în siguranță pe paginile sale de internet și vă asigură că tratează problema protecției datelor dumneavoastră personale (nume, adresă, număr de telefon sau e-mail) cu o deosebită seriozitate. Activitățile legate de pagina noastră de web le realizăm în conformitate cu legile privind protecția și siguranța datelor. Dorim, de asemenea, să vă asigurăm că fără acordul dumneavoastră nu culegem date personale prin intermediul paginilor noastre de web. Dumneavoastră decideți dacă doriți să ne oferiți aceste date sau nu, iar noi le vom folosi doar când vă răspundem unor cereri, vă prelucrăm comanda, vă oferim acces special la informații sau diferite oferte.

Dispoziții finale

Nicholas PVC srl este îndreptățit de a adăuga, modifica, șterge sau suspenda conținutul site-ului sau a unei părți a acestuia fără notificarea prealabilă a utilizatorilor săi sau îndeplinirea vreunei alte formalități. Prin înregistrare utilizatorul site-ului acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare.

Informații culese automat

Uneori, prin simpla accesare a paginilor noastre de web (nu prin intermediul unei înregistrări) se culeg anumite informații în mod automat, cum ar fi: browserul de internet folosit, sistemul de operare, numele paginii web prin care ați intrat, numărul intrărilor, timpul mediu de acces, paginile vizitate. Nicholas PVC srl folosește aceste informații pentru a afla gradul de atractivitate al site-ului web și pentru a îmbunătăți conținutul acestuia.

Dreptul la informații

Pentru orice întrebare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale ne puteți scrie la info@tamplariepvcbacau.com  De asemenea, la cerere, Nicholas PVC srl vă va transmite în scris, în baza legislației în vigoare, care dintre datele dumneavoastră sunt în baza noastră de date.

Contact Us

Pentru parteneriate sau alte colaborari, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau direct de pe pagina noastra de facebook. Cere oferta noastra de pret personalizata, special pentru dumneavoastra in cateva ore. Ne puteti contacta in fiecare zi telefonic, intre orele 9,00-19,30, pe whatsapp sau prin email.

strada Primaverii nr 1
Bacau, BC 600150

info@tamplariepvcbacau.com

+40 749 659 862